Menu

Algemeen civiel recht

Civiel recht wordt ook wel privaatrecht of burgerlijk recht genoemd. Iedere ondernemer of particulier krijgt vrijwel dagelijks met dit rechtsgebied te maken. In het civiel recht zijn namelijk alle juridische verhoudingen tussen particulieren onderling, tussen particulieren en ondernemingen en tussen ondernemingen onderling geregeld. Het is dus een zeer breed rechtsgebied, dat in de praktijk in verschillende specialismen is onderverdeeld.

CJB Advocatuur is gespecialiseerd in civiel recht

CJB Advocatuur heeft ruim tien jaar ervaring in het civiel recht en staat MKB ondernemers en particulieren graag bij met deskundig juridisch advies. Of het nu gaat om het onderhandelen over of het opstellen van uw contracten of algemene voorwaarden, het innen van uw incassovorderingen, het leggen van beslag, of het onderhandelen of procederen over huurconflicten, schade, aansprakelijkheid of een onrechtmatige daad, CJB Advocatuur is u graag van dienst.

Juridisch advies civiel recht

CJB Advocatuur adviseert, onderhandelt en procedeert over de volgende specialismen:

Neem nu contact op met uw advocaat civiel recht in Noord-Nederland

CJB Advocatuur adviseert u het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium om juridische problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Als er toch een juridisch probleem is ontstaan doet CJB Advocatuur er alles aan om zo efficiënt mogelijk een bevredigende oplossing te bereiken. Is een procedure onvermijdelijk? Ook dan bent u bij CJB Advocatuur aan het juiste adres.

Neem daarom nu contact op met CJB Advocatuur. Vele particulieren en ondernemers in de omgeving van Groningen, Assen en Roden gingen u reeds voor, maar ook als u zich buiten deze regio’s bevindt bent u van harte welkom!