Menu

Burgerlijk recht

 

Burgerlijk recht wordt ook wel privaatrecht of civiel recht genoemd. Iedere ondernemer of particulier krijgt vrijwel dagelijks met dit rechtsgebied te maken. In het burgerlijk recht zijn namelijk alle juridische verhoudingen tussen particulieren onderling, tussen particulieren en ondernemingen en tussen ondernemingen onderling geregeld. Het is dus een zeer breed rechtsgebied, dat in de praktijk in verschillende specialismen is onderverdeeld.

CJB Advocatuur is gespecialiseerd in burgerlijk recht

CJB Advocatuur heeft ruim tien jaar ervaring in het burgerlijk recht en staat MKB ondernemers en particulieren graag bij met deskundig juridisch advies. Of het nu gaat om het onderhandelen over of het opstellen van uw contracten of algemene voorwaarden, het innen van uw incassovorderingen, het leggen van beslag, of het onderhandelen of procederen over huurconflicten, schade, aansprakelijkheid of een onrechtmatige daad, CJB Advocatuur is u graag van dienst.

Juridisch advies burgerlijk recht

CJB Advocatuur adviseert, onderhandelt en procedeert over de volgende specialismen:

Neem nu contact op met uw advocaat burgerlijk recht in Noord-Nederland

CJB Advocatuur adviseert u het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium om juridische problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Als er toch een juridisch probleem is ontstaan doet CJB Advocatuur er alles aan om zo efficiënt mogelijk een bevredigende oplossing te bereiken. Is een procedure onvermijdelijk? Ook dan bent u bij CJB Advocatuur aan het juiste adres.

Neem daarom nu contact op met CJB Advocatuur. Vele particulieren en ondernemers in de omgeving van Groningen, Assen en Roden gingen u reeds voor, maar ook als u zich buiten deze regio’s bevindt bent u van harte welkom!

Registratie in het rechtsgebiedenregister

CJB Advocatuur is geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten voor dit rechtsgebied. Deze registratie bevat de verplichting elk kalenderjaar tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te behalen.