Menu

Over CJB

Mr. C.J. Bungay (Catherine)

Catherine komt uit een echte ondernemersfamilie. Niet alleen is zij opgegroeid in een gezin van ondernemers (zowel haar eigen ouders als haar broer zijn ondernemers), maar ook haar echtgenoot is al jarenlang ondernemer (net zoals zijn ouders en broer).

Het is Catherine daarom met de paplepel ingegeven om servicegericht en laagdrempelig te werken. Zij is zich ervan bewust dat u soms dringend, ook buiten kantooruren, juridisch advies of bijstand nodig heeft. Hoewel er grenzen zitten aan het begrip ’24 uur per dag’, is Catherine daarom vrijwel altijd zowel telefonisch als per SMS of Whatsapp bereikbaar.

Advocaat met veel ervaring binnen het MKB

Catherine heeft meer dan 16 jaar ervaring als advocaat. Zij heeft ruime ervaring met het adviseren, onderhandelen en procederen voor MKB ondernemingen. Catherine is gespecialiseerd in het privaatrecht. Dit zijn alle rechtsgebieden waarmee u als ondernemer te maken zou kunnen krijgen. Door haar prettige werkwijze is er tussen Catherine en de meeste van haar cliënten een zeer langdurige samenwerking ontstaan.

Efficiënte juridische dienstverlening

Catherine houdt, net als haar cliënten, van uitdagingen. Zij staat vooral bekend om haar “hands-on-attitude”, waardoor zij de belangen van haar cliënten op de meest efficiënte wijze behartigt. Haar cliënten ervaren een hoge dosis betrokkenheid en zien Catherine als hun persoonlijke bedrijfsjurist. Catherine denkt echt met haar cliënten mee: zij stelt vaak oplossingen voor waar haar cliënten zelf nog niet aan hebben gedacht. Daarmee wordt u als ondernemer ontzorgd. De praktijkvoering van Catherine is niet alleen servicegericht, laagdrempelig en efficiënt, maar ook doortastend en grondig. Geen detail ontgaat Catherine, want dat ene detail kan net het verschil maken tijdens onderhandelingen of een procedure. Cliënten kunnen blindelings op Catherine vertrouwen.

Concreet en helder juridisch advies

De adviezen van Catherine zijn concreet, helder en in duidelijke taal. Zij adviseert u als ondernemer graag bij uw dagelijkse activiteiten en houdt daarbij altijd een scherp oog voor uw belangen. Catherine tracht procedures zo veel mogelijk te vermijden, zodat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Is een procedure onvermijdelijk? Dan staat zij u met zowel haar expertise als haar hart en ziel bij.

Rechtsgebiedenregister

Catherine heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten verbintenissenrecht geregistreerd als rechtsgebied. Op grond van deze registratie is Catherine verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.